Ballenbak ballen baby roze 50 stuks

19,99

Ben je op zoek naar losse ballen in de kleur roze? Voeg dan deze ballen set toe aan je bestelling.

Set ballenbak ballen roze bestaat uit:

  • 50 stuks roze ballenbak ballen.
  • BPA vrij
  • CE goedgekeurd
  • diameter Ø 7 cm

Op zoek naar baby roze ballenbak ballen? Deze set van 50 licht roze ballen is dan een goede keuze. De baby roze ballen kunnen worden toegevoegd aan een (Kidsdouche) ballenbak, maar kunnen ook los worden gebruikt. Heb je misschien al een ballenbak en wil je graag extra roze ballen? Of wil je een ballenbak met alleen roze ballen? Dan is deze roze set met ballen speciaal voor jou.

Ballenbak ballen baby roze

Kidsdouche ballen zijn CE gecertificeerd én BPA vrij. Hierdoor spelen kinderen veilig met Kidsdouche artikelen, waaronder de baby roze ballen. Kidsdouche ballen hebben altijd een diameter van 7 centimeter. De ballen zijn mooi groot, waardoor je minder ballen nodig hebt om een ballenbak goed te vullen. In alle Kidsdouche ballenbakken zitten standaard 200 ballen, maar de ballenbakken kunnen worden gevuld tot 300/350 ballen indien gewenst.

Kwaliteit roze ballen

De baby roze ballen zijn van goede kwaliteit. Ze zijn licht-deukbaar, waardoor je kindje geen pijn zal hebben mocht er een bal in het rond vliegen. Als de bal wordt ingedeukt en weer wordt losgelaten komt deze automatisch weer in de originele vorm terug. Indien een bal toch stuk gaat adviseren wij om deze direct weg te gooien in verband met de veiligheid.

Ballenbak met roze ballen

Deze set ballenbak ballen is prima te combineren met een Kidsdouche ballenbak. De baby roze ballen hebben dezelfde tint roze als de roze velvet ballenbak.  Hierdoor is deze set ook te gebruiken als uitbreidingsset op een ballenbak.

Kidsdouche

De baby roze ballen set van Kidsdouche bestel je gemakkelijk via onze webshop. Je ontvangt de roze ballen zo snel mogelijk in huis, waardoor het spelen direct kan beginnen. Bestel de ballen samen met een ballenbak en ontvang alles in één keer in huis. Op onze bezorgpagina vind je de actuele levertijd voor Nederland en daarbuiten. Heb je vragen? We helpen je graag, neem gemakkelijk contact met ons op en het spelen kan beginnen.

 

Gewicht 1 kg

Andere suggesties…