Ballenbak ballen goud 50 stuks

19,99

Ben je op zoek naar ballenbak ballen in de kleur goud? Voeg dan deze gouden set Kidsdouche ballen toe aan je winkelmandje.

Set ballenbak ballen goud bestaat uit:

  • 50 stuks gouden ballenbak ballen.
  • BPA vrij
  • CE goedgekeurd
  • diameter Ø 7 cm

Losse ballen in de kleur goud bestel je gemakkelijk en snel via Kidsdouche. Deze set gouden ballen bestaat uit 50 stuks ballen met een diameter van 7 centimeter. De ballenbak ballen zijn te gebruiken in een ballenbak, maar zijn ook los erg leuk om mee te spelen.

Ballenbak ballen goud

De gouden ballen in deze set hebben dezelfde tint goud als de ballen in de Kidsdouche ballenbakken safari en safari velvet. Hierdoor is deze set geschikt als uitbreidingsset op de ballenbak. Met extra ballen hebben kinderen nóg meer speelplezier in én rondom hun ballenbak. De gouden ballen set is ook een mooie toevoeging aan een roze of blauwe ballenbak. Door de stijlvolle kleur combineer je gemakkelijk de kleuren en ontstaat er een feestelijk effect in de ballenbak.

Kwaliteit ballenbak ballen goud

De Kidsdouche ballenbak ballen zijn van uitstekende kwaliteit. Al onze ballen zijn CE goedgekeurd en BPA vrij. De gouden ballen kunnen licht worden ingedeukt, daardoor kinderen niet of nauwelijks pijn hebben wanneer er een bal tegen hen aankomt tijdens het spelen. Daarnaast zijn de ballen wel erg stevig van kwaliteit en komen ze gemakkelijk weer terug in hun originele vorm wanneer ze worden ingedrukt. De gouden ballenbak ballen hebben een diameter van 7 centimeter, waardoor een ballenbak eerder goed gevuld is. We adviseren om de ballen voor gebruik altijd even te wassen. Dit kan gemakkelijk onder de kraan, in een emmer water of in een badkuip.

Kidsdouche

Kidsdouche ballen en ballenbakken zijn geproduceerd met zorg en liefde. De ballenbakken worden gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid. Hierdoor blijft de kwaliteit hoog. We zorgen ervoor dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Op onze verzendpagina vind je de actuele levertijd. Indien je de gouden ballen gelijk besteld met een ballenbak dan ontvang je deze gezamenlijk in één zending. Heb je vragen over de ballen set goud of over een van onze andere artikelen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via onze contactpagina. We helpen je graag.

Gewicht 1 kg
Kleur ballen

Goud

Andere suggesties…