Ballenbak

Ballenbak baby

Als je op zoek bent naar een ballenbak voor jouw baby dan wil je uiteraard een mooie, kwalitatieve en veilige ballenbak. Kidsdouche biedt deze ballenbakken aan voor een zacht prijsje. Een ballenbak gaat vaak jaren mee, waardoor een ballenbak cadeau geven een goed idee is. Veel baby’s en kinderen vinden het fijn om in een ballenbak te spelen en zich daarbij ongemerkt verder te ontwikkelen. Ballenbakken zijn, naast dat ze ontzettend leuk zijn, ook leerzaam. Speel samen met je kleintje of laat meerdere kinderen samen spelen waardoor jouw kindje zich helemaal kan uitleven in een Kidsdouche ballenbak. Kies jouw favoriete kleur ballenbak met ballen en het spelen kan beginnen.

Baby ballenbak

De baby ballenbak van Babydouche heeft een diameter van 90 centimeter en een rand van 30 centimeter. De ballenbak is hierdoor gemakkelijk te gebruiken van jongs af aan. Baby’s kruipen gemakkelijk over de rand om in de ballenbak te kunnen spelen. De ballenbak bestaat enkel uit zachte onderdelen. Hierdoor kan je baby veilig spelen in de ballenbak. Is je baby nog erg jong? Kies er dan voor om in het begin minder ballen in de ballenbak te doen. Als je baby nog ligt in de ballenbak zijn max. 100 ballen een goede start. Naarmate je baby groeit en meer zittend speelt kunnen er extra ballen worden toegevoegd. Zo groeit de ballenbak mee met jouw baby. Er zitten standaard 200 ballen bij onze ballenbakken, dit zijn genoeg ballen om de ballenbak tot ongeveer de helft te vullen.

Ballenbak kind

Het spelen in de ballenbak stimuleert de ontwikkeling van jullie kind. Afhankelijk van de leeftijd van je kind zijn de activiteiten aan te passen. Voor een baby is een bal vasthouden, ernaar kijken en vasthouden al een heel avontuur. Voor peuters en kleuters zijn telspelletjes een leuke uitdaging. Hoeveel gekleurde ballen zitten er in de ballenbak? Stel je hebt 3 ballen in je hand en haalt er 1 weg, hoeveel ballen blijven er nog over? Het samenspel wordt gestimuleerd door de ballenbak. Speel zelf samen met je kind of laat meerdere kinderen samen in de ballenbak spelen. Kinderen ontdekken en bedenken zelf vaak ook hun eigen spel. Hierdoor wordt de sociaal-emotionele ontwikkeling van jouw kind gestimuleerd, naast de motorische ontwikkeling. Spelen in de ballenbak is daardoor niet alleen erg leuk, het is ook leerzaam.

Ballenbak baby 1 jaar

Een ballenbak wordt vaak als cadeau gegeven voor de 1e verjaardag van een baby. Vanaf deze leeftijd kunnen baby’s en kinderen goed met de ballenbak spelen. Je baby zal er ongetwijfeld veel plezier aan beleven. Stel je eigen complete verjaardag pakket samen met onze combi-deal en je hebt alle versiering mét cadeau in één keer in huis voor de eerste verjaardag. 1 jaar worden is een echte mijlpaal voor jouw baby en dat moet gevierd worden met een ballenbak van Babydouche.

Ballenbak peuter

Ook peuters vinden spelen in een ballenbak een leuke activiteit. Peuters stappen handig de rand over en duiken zo de ballen in! Door de grote diameter kunnen er ongeveer 2-3 kinderen tegelijk met de ballenbak spelen. Peuters vinden het vaak een uitdaging om grenzen op de zoeken. Met deze ballenbak kan jouw peuter zich helemaal uitleven. Neem een duik in de ballenbak, gooi de ballen in de lucht en ontdek welke kleuren ballen er zijn. De ballenbak wordt vaak een aantal jaar gebruikt, zelfs kleuters vinden het erg leuk in een ballenbak. Daardoor is een ballenbak een goede aankoop, zelfs als jouw kind al een peuter of kleuter is.

Ballenbak kopen

Ben je op zoek naar een ballenbak? Dan wil je uiteraard een mooie, maar vooral ook veilige ballenbak voor jouw kind. Er zijn een aantal aspecten waar je aan moet denken bij het kopen van een ballenbak. Al onze ballenbakken én ballen zijn CE goedgekeurd. Daarnaast zijn de ballen BPA vrij. Dit houdt in dat de ballen en ballenbakken veilig zijn om in te spelen en het geeft ook niet als je baby wel een keer een bal voor zijn mondje houdt. We adviseren om voor gebruik alle ballen een keer te wassen. Dit kan gemakkelijk met behulp van een emmer of in een badkuip/douche. Laat alle ballen goed drogen voordat ze weer in de ballenbak worden geplaatst.

De ballenbak zelf is gemaakt van schuim. Dit schuim heeft het OEKO-TEX standard 100 certificaat, dit betekent dat het schuim veilig is voor gebruik. De hoes van de ballenbak is Jersey (dit bestaat uit: 52% katoen, 48% elasthaan). De hoes is afneembaar, waardoor de complete ballenbak gemakkelijk schoon te maken en houden is. De hoes kan worden gewassen op max 30°.

Een veilige en hygiënische ballenbak koop je bij Babydouche, we denken aan elke detail.

Kinder ballenbak

Ballenbakken zijn leuk voor baby’s, maar groeien mee met jouw kleintje. Het aantal ballen in de ballenbak kan worden aangepast naar de leeftijd van je kind. Voor een baby zijn 100 ballen in de ballenbak vaak meer dan voldoende, terwijl een peuter met een ballenbak van 200 ballen nog meer plezier heeft. Al onze ballenbakken komen standaard met 200 ballen, zo heb je altijd genoeg ballen voor een baby, peuter en kleuter. De kinder ballenbak blijft zo uitdagend en vernieuwend. Jouw kind zal ongetwijfeld veel plezier beleven in de ballenbak van Babydouche.

Ballenbak gebruiken

We adviseren altijd om de ballenbak te gebruiken onder toezicht van een volwassene. Zo houd je het spelen in de kinder ballenbak veilig. Het gebruik van de ballenbak is op eigen risico, uiteraard zorgen wij ervoor dat de ballenbak veilig is zodra je deze ontvangt. We adviseren om een maximum van 3 kinderen tegelijk in de ballenbak toe te laten.

Ballenbak kopen bij Babydouche

Babydouche heeft naast het uitgebreide versiering assortiment ook cadeaus. De ballenbakken zijn hier een onderdeel van. We zorgen ervoor dat je een goede, kwalitatieve en veilige ballenbak ontvangt. Bestel je op een werkdag voor 15.00 uur? Dan wordt de ballenbak meestal de volgende werkdag al geleverd. We proberen om zoveel mogelijk bestellingen persoonlijk te bezorgen indien mogelijk. Indien we niet persoonlijk de ballenbak komen bezorgen wordt de ballenbak bezorgt door een bezorgdienst. Uiteraard ontvang je hiervan een track & trace. Heb je vragen over de ballenbak of over je bestelling? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag, ook voor last-minute aanvragen. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in de prioriteitenlijst; we vieren het Leven!

9