Home | Ballenbak ballen

Ballenbak ballen

Ballenbak ballen

Kidsdouche biedt diverse kleuren ballenbak ballen aan. Ballenbak ballen zijn leuk om mee te spelen in een ballenbak, maar ook zonder ballenbak zijn de ballen te gebruiken. Koop losse ballen als toevoeging aan een ballenbak voor een extra volle ballenbak. Losse ballen worden vaak gebruikt in een speelhoek of op een speelmat.

Ballenbak ballen

Kidsdouche biedt diverse kleuren ballenbak ballen aan. Ballenbak ballen zijn leuk om mee te spelen in een ballenbak, maar ook zonder ballenbak zijn de ballen te gebruiken. Koop losse ballen als toevoeging aan een ballenbak voor een extra volle ballenbak. Losse ballen worden vaak gebruikt in een speelhoek of op een speelmat.

Ballenbad ballen

Ben je op zoek naar ballenbad ballen en woon je in België? Ook dan kan je via onze webshop losse ballen bestellen. Kidsdouche verstuurt ballenbad ballen naar Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Woon je in een ander land en wil je ook graag ballen bestellen?  Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. We hopen iedereen te kunnen helpen met mooie kwalitatieve ballenbad ballen voor uren speelplezier.

Ballenbak ballen 100 stuks

Ben je op zoek naar een set van 100 ballenbak ballen? Bestel dan 2 sets ballen. Standaard zijn onze losse ballen verkrijgbaar in sets van 50 ballen. Met dit aantal upgrade je gemakkelijk een ballenbak van 200 naar 250 stuks of van 250 naar 300 stuks. Wil je graag meer dan 50 ballen, bestel dan meerdere sets. We zullen alle sets ballen in één keer naar je toesturen, waardoor je de ballenbak ballen 100 stuks of meer net zo snel in huis hebt. Doordat de ballen per set van 50 stuks kunnen worden besteld kan je verschillende kleuren kiezen indien je meerdere sets besteld. Combineer bijvoorbeeld 50 gouden ballen met 50 roze ballen. Bestel je meer dan 250 losse ballen? Neem dan even contact met ons op voor een staffelkorting.

Ballenbak met ballen

Alle Kidsdouche ballenbakken worden standaard geleverd met 200 ballen. Zo ontvang je een ballenbak met ballen in één keer in huis. Uiteraard kunnen er altijd losse ballen worden bijbesteld direct bij de bestelling of achteraf. Heb je jouw ballenbak al langer in bezit en ben je wel toe aan een nieuwe kleur in huis? Bestel dan gemakkelijk een andere kleur ballen. Hierdoor krijgt de ballenbak weer een compleet nieuwe uitstraling. Houdt je van kleurrijke ballenbakken? Bestel dan verschillende kleuren sets met ballen en combineer deze met elkaar. Zo creëer je een ballenbad met ballen in jouw favoriete kleur.

Ballenbak ballen roze

De ballenbak ballen roze zijn erg populair bij meisjes. De roze ballen hebben dezelfde kleur ballen als de roze Kidsdouche ballenbak, waardoor deze losse set als uitbreidingsset kan worden gebruikt. Wil je bijvoorbeeld een velvet roze ballenbak met enkel roze ballen? Bestel dan 2-3 losse sets ballen en houdt de zilver en parelmoer ballen apart. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos zodra je diverse kleuren en tinten mixt. De set ballen roze bestaat uit 50 ballen met een diameter van 7 centimeter. Roze  ballen bestellen kan gemakkelijk en snel via onze webshop.

Ballenbak ballen goud

Kidsdouche heeft ook gouden ballen los te koop. De ballenbak ballen goud bestaat uit een set van 50 ballen die, net als de roze en blauwe ballen, een diameter van 7 centimeter hebben. De gouden ballen hebben dezelfde tint goud als de katoenen ballenbak safari en de ballenbak velvet safari. Ook deze gouden set is hierdoor een prima uitbreiding op een ballenbak. Daarnaast worden de gouden ballen ook vaak los verkocht om mee te spelen. De ballen zijn namelijk erg stijlvol. Voornamelijk in de december maand staan de ballen erg feestelijk en worden ze ook als decoratie gebruikt. De gouden kleur oogt stijlvol, feestelijk en uitnodigend. Wil je een ballenbad met enkel gouden ballen? Bestel dan meerdere sets gouden ballen in combinatie met een safari ballenbak en het feest kan beginnen.

Ballenbak ballen blauw

Op zoek naar blauwe ballenbad ballen? Ook daar heeft Kidsdouche de juiste optie voor. Bestel de ballenbak ballen blauw in sets van 50 stuks en beleef direct veel speelplezier. De blauwe ballen set is te combineren met de ballenbak blauw, doordat beide producten dezelfde tint blauwe ballen bevatten. De ballen in deze set hebben een diepblauwe, speelse kleur waardoor ze goed opvallen in of rondom een ballenbak of speelplek. De blauwe set is vooral erg populair bij jongens, maar ook verschillende meisjes vinden de blauwe ballen mooi.

Ballen kopen

Zodra je ballen wilt kopen voor je kind om mee te spelen wil je uiteraard dat deze veilig zijn. Daarom zijn alle Kidsdouche ballen CE gecertificeerd én BPA vrij. Er kan veilig met de ballen worden gespeeld. De ballen zijn licht in te deuken, waardoor de ballen geen pijn doen mocht er toch een bal op een kinderhoofdje terecht komen. Zodra je de bal weer loslaat na het indrukken zal deze automatisch weer in zijn originele ronde vorm komen. Blijft een bal ingedeukt en komt deze niet zelf meer in originele vorm? Dan is de bal waarschijnlijk lek. Gooi kapotte of lekke ballen direct weg in verband met de veiligheid.

Alle Kidsdouche ballen hebben een diameter van 7 centimeter. De ballen zorgen ervoor dat een ballenbak of ander speeltoestel eerder gevuld is dan met ballen van 5 of 6 centimeter. Daarnaast merken we dat kinderen de 7 centimeter ballen fijn vinden om vast te houden. Baby’s kunnen met twee handen de bal vasthouden, peuters kunnen vaak al meerdere ballen tegelijk vasthouden. Hoeveel ballen kan jij in één keer vast houden?

Ballen kopen bij Kidsdouche

Bestel je ballenbad ballen bij Kidsdouche en ontvang deze zo snel mogelijk in huis. Kidsdouche levert ballen vanuit eigen voorraad, ben je op zoek naar een groter aantal ballen? Neem dan even contact met ons op. We helpen consument en bedrijven aan kwalitatieve ballen die lang meegaan. Bestel jouw set ballen voor 15.00 uur op een werkdag en we verzenden dezelfde dag de bestelling nog. Afhankelijk van het land waar je woont leveren we binnen 1 tot 4 werkdagen. In Nederland worden bestellingen doorgaans de volgende dag bezorgd. Zo hoef je nooit lang te wachten op jouw ballenbad ballen en kan het spelen snel beginnen. Benieuwd naar de actuele levertijd? Kijk dan even op onze verzendpagina. Heb je een vraag over Kidsdouche ballen of wil je graag je persoonlijke wensen bespreken voor een ballenbad met ballen? Contacteer ons even en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Veel speelplezier met de ballenbad ballen!

5