Home | Webshop | Ballenbak ballen baby blauw 50 stuks

Ballenbak ballen baby blauw 50 stuks

19,99

Mooie ballenbak ballen in het baby blauw vind je bij Kidsdouche. Voeg gemakkelijk deze set toe aan je winkelmandje.

Deze set ballenbak ballen baby blauw bestaat uit: 

  • 50 stuks baby blauwe ballenbak ballen
  • CE goedgekeurd
  • BPA vrij
  • diameter Ø 7 cm

Op zoek naar mooie baby blauwe ballenbak ballen? Deze licht blauwe ballen zijn per set van 50 stuks beschikbaar. Ze zijn een leuke toevoeging aan een ballenbak, speelruimte of zwembad. Jullie zullen ongetwijfeld uren speelplezier hebben met de ballen.

Ballenbak ballen baby blauw

De baby blauwe ballen zijn CE goedgekeurd en zijn BPA vrij. Alle Kidsdouche ballen hebben een diameter van 7 centimeter. Hierdoor is een ballenbak of ander speeltoestel eerder goed gevuld. De ballen zijn in-deukbaar, maar zullen zodra deze niet meer worden ingedeukt direct weer in de originele vorm terug komen. Hierdoor zijn de ballen fijn om mee te spelen, ook voor kleinere kinderen.

Baby blauw ballen

De ballenbak ballen baby blauw hebben dezelfde tint blauw als de blauwe velvet ballenbak. Hierdoor is deze set gemakkelijk te gebruiken als uitbreidingsset. Ook is deze set een leuke toevoeging aan de blauwe ballenbak. De ballenbak blauw bevat zelf de blauwe ballen die een tint donker zijn. Door de beide tinten blauw te combineren in de ballenbak ontstaat er een speel effect.

Kidsdouche

Kidsdouche heeft een ruim assortiment aan speelgoed, ballenbakken en ballenbak ballen. Al onze producten zijn van het Kidsdouche merk én zijn CE goedgekeurd. We helpen graag iedereen aan kwalitatief speelgoed. Hiervoor staan persoonlijk contact en uitstekende service hoog in onze prioriteiten. We leveren onze producten snel bij onze klanten zodat jullie snel kunnen spelen met je bestelling. Heb je vragen over de ballenbak ballen of advies nodig? We helpen je graag verder.

Andere suggesties…