Ballenbak ballen roze 50 stuks

18,99

Ben je op zoek naar losse ballen in de kleur roze? Voeg dan deze ballen set toe aan je bestelling.

Set ballenbak ballen roze bestaat uit:

  • 50 stuks roze ballenbak ballen.
  • BPA vrij
  • CE goedgekeurd
  • diameter Ø 7 cm

Op zoek naar roze ballenbak ballen? Deze uitbreidingsset van 50 roze ballen is dan de juiste optie. De ballen kunnen worden toegevoegd aan een (Kidsdouche) ballenbak, maar ook los zijn de ballen erg leuk. Heb je al een ballenbak en wil je graag extra ballen? Of wil je een ballenbak met alleen roze ballen? Dan is deze set voor jou.

Ballenbak ballen roze

Alle Kidsdouche ballen zijn CE gecertificeerd én BPA vrij. Hierdoor spelen kinderen veilig met de roze ballen. Kidsdouche ballen hebben een diameter van 7 centimeter. De ballen zijn mooi groot, waardoor je minder ballen nodig hebt om een ballenbak goed te vullen. In al onze ballenbakken zitten standaard 200 ballen, maar de ballenbakken kunnen worden gevuld tot 300/350 ballen indien gewenst. Onthoudt wel, er moet ook nog ruimte over blijven voor je kindje om in de ballenbak te komen. Houdt hier rekening mee wanneer je extra ballen besteld.

Kwaliteit roze ballen

De roze ballen zijn van goede kwaliteit. Ze zijn licht-deukbaar, waardoor je kindje geen pijn zal hebben mocht er een bal in het rond vliegen. Als de bal wordt ingedeukt en weer wordt losgelaten komt deze automatisch weer in de originele vorm terug. Indien een bal toch stuk gaat adviseren wij om deze direct weg te gooien in verband met de veiligheid.

Ballenbak met roze ballen

Deze set ballenbak ballen is prima te combineren met een Kidsdouche ballenbak. Zowel de katoenen ballenbak roze als de velvet roze ballenbak hebben dezelfde tint roze ballen. Hierdoor is deze set ook te gebruiken als uitbreidingsset op een ballenbak.

Kidsdouche

De ballen set van Kidsdouche bestel je gemakkelijk via onze webshop. Je ontvangt de roze ballen zo snel mogelijk in huis, waardoor het spelen direct kan beginnen. Bestel de ballen samen met een ballenbak en ontvang alles in één keer in huis. Op onze bezorgpagina vind je de actuele levertijd voor Nederland en daarbuiten. Heb je vragen? We helpen je graag, neem gemakkelijk contact met ons op en het spelen kan beginnen.

 

Gewicht 1 kg