Home | Verjaardag versiering

Verjaardag versiering

Verjaardag versiering

Naast ballenbakken en speelgoed biedt Kidsdouche ook een assortiment met verjaardag versiering aan. De versiering hebben we in diverse thema’s en kleuren, waardoor er altijd wel iets voor je bij zit. Vier jij binnenkort een feestje en ben je nog op zoek naar leuke versiering? Bestel dan snel al je versiering bij Kidsdouche en het feest kan beginnen.

 

Verjaardag versiering

Naast ballenbakken en speelgoed biedt Kidsdouche ook een assortiment met verjaardag versiering aan. De versiering hebben we in diverse thema’s en kleuren, waardoor er altijd wel iets voor je bij zit. Vier jij binnenkort een feestje en ben je nog op zoek naar leuke versiering? Bestel dan snel al je versiering bij Kidsdouche en het feest kan beginnen.

Versiering voor elke verjaardag

Zodra je als kind wakker werd op je verjaardag en je beneden de woonkamer binnenliep kon je er vast niet omheen; je bent jarig want de kamer hangt vol met versiering. We gunnen elk kind zo’n moment en hopen hierin te kunnen bijdragen. Hoe jong of oud je ook wordt, je verjaardag komt elk jaar weer terug en is het waard om gevierd te worden. Unieke en feestelijke versiering draagt hierin bij. De versiering van Kidsdouche zorgt dan ook voor het feest in huis.

Verjaardag versiering van Kidsdouche

  • Snelle levering
  • Unieke versiering
  • Alles in één keer in huis
  • Persoonlijke service en advies

Bestel je verjaardag decoratie bij Kidsdouche en ontvang al je versiering in één keer in huis. Bestel je naast de versiering ook een ballenbak dan bezorgen we alles gezamenlijk. Zo ben je in één keer klaar met de verjaardag voorbereidingen. Maak je verjaardag onvergetelijk voor jezelf en je gasten door prachtige versiering te gebruiken.

Kinderverjaardag versiering

Een kinderverjaardag wordt steeds uitbundiger gevierd. Zodra je baby richting de eerste verjaardag gaat begint het feest al. Ons assortiment versiering is uitermate geschikt als eerste verjaardag decoratie. Een eerste verjaardag is echt een mijlpaal die groots gevierd wordt. Een leuke toevoeging aan je verjaardag versiering zijn de cijfer ballonnen. De cijfer ballonnen zijn 1 meter groot, waardoor ze goed opvallen. Zeker voor eerste verjaardag is de ballon een echte eyecatcher, want de ballon is dan nog groter dan de jarige zelf. Combineer verjaardag versiering pakketten met een cijfer ballon naar keuze en je decoratie is compleet.

Jungle verjaardag versiering

Kidsdouche heeft diverse mogelijkheden qua jungle versiering pakketten. We hebben jungle thema pakketten in de kleuren roze, blauw en zwart. Daarnaast hebben we een specifiek jungle pakket voor de eerste verjaardag met het ‘Wild one’ pakket. Alle jungle pakketten bevatten grote dieren jungle ballonnen. Ze zien er niet alleen mooi en feestelijk uit, maar ook erg leuk om mee te spelen. Veel verjaardag decoratie bestaat uit folie ballonnen. Folieballonnen gaan langer mee dan latex ballonnen door de stevige kwaliteit en ander materiaal. Zo geniet je nog langer van je verjaardag versiering. Ook bevatten de meeste versierpakketten een happy birthday slinger, die herbruikbaar is. We stimuleren onze klanten graag om de verjaardag versiering opnieuw te gebruiken of weer door te geven aan een andere jarige. Zo voorkomen we dat er versiering verloren gaat die nog goed is.

Versiering voor een verjaardag

Bestel je feestelijke versiering samen met een ballenbak en je ontvangt de versiering mét ballenbak in een keer in huis. Heb je last minute nog versiering of een cadeau nodig? Ook dan ben je bij Kidsdouche op het juiste adres. Met onze express levering optie bezorgen we jouw verjaardag versiering al binnen een paar uur. Kijk op onze verzendpagina voor meer details over de express levering. Voor normale bestellingen geldt doorgaans; voor 15.00 uur besteld is dezelfde werkdag nog verzonden. Zo ontvang je altijd snel je versiering in huis. Kidsdouche levert veel bestellingen zelf persoonlijk af, de bestellingen die we niet zelf bezorgen gaan mee met de post of pakketbezorger. Bestel je enkel decoratie of versiering? Dan ontvang je dit vaak in een brievenbuspakketje. Wanneer je diverse items combineert dan versturen we het vaak als pakket.

Kidsdouche versiering kwaliteit

De kwaliteit van Kidsdouche verjaardag versiering is uitstekend. We controleren onze versierpakketten voordat deze worden verzonden en pakken zelf de bestellingen in. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven garanderen. De leef en zweeftijd van onze versiering en ballonnen is afhankelijk van het gebruik en andere omstandigheden zoals het weer. Met name latex ballonnen zijn gevoelig voor weersveranderingen. Houdt hier rekening mee met het versieren. We adviseren om de verjaardag versiering zoveel mogelijk binnen te gebruiken.

Diverse soorten verjaardag versiering

Naast ballonnen en slingers bevatten de verjaardag decoratie pakketten van Kidsdouche ook items die je normaliter niet snel tegen kont. Denk hierbij aan kleine dieren prikkers. De prikkertjes zijn ideaal op een borrelhapje, als taarttopper of op een cup cake. De verjaardag versiering is allemaal goed te combineren met één van onze ballenbakken. Het jungle roze verjaardag pakket is een perfecte combinatie met een roze ballenbak. De blauwe ballenbak past goed bij de blauwe jungle pakketten. De ballenbak safari past bij elke soort versiering, door de neutrale kleuren. Vooral voor een eerste verjaardag worden ballenbakken en feestversiering in combinatie gekocht.

Verjaardag versiering voorbereiden

Afhankelijk van het type versiering dat je kiest is het goed om ruim van tevoren te beginnen met het versieren van jouw locatie. Wil je de ballonnen opblazen met helium? Neem dan even contact met ons op, dan voegen we tegen meerprijs een heliumtank toe aan je bestelling. Folieballonnen zijn vooral erg leuk met helium, maar ook latex ballonnen kunnen worden gebruikt als helium ballonnen. Let er wel op dat de zweeftijd van latex ballonnen een stuk korter is dan van folieballonnen. Zeker met de ballonnenboog betekent; hoe meer tijd je stopt in de voorbereiding, hoe mooier het eindresultaat. Neem de tijd voor de laatste details aan jouw feestversiering en het wordt een prachtige feestelijke ruimte.

Kidsdouche

Naast de specialisatie in ballenbakken en kinderspeelgoed biedt Kidsdouche graag een compleet pakket aan met verjaardag versiering. We hanteren hierin dezelfde kwaliteit, persoonlijke service en levering als met onze andere artikelen. We helpen je dan ook graag persoonlijk verder indien je vragen of opmerkingen hebt. Ben je naar versiering op zoek die niet op onze site staat? Neem dan even contact met ons op. Samen willen we een verschil maken in het leven van veel kinderen, elke glimlach is er één extra. We voelen ons dankbaar dat we hierin een onderdeel al mogen zijn bij vele klanten en hun kinderen.

Fijne verjaardag!

11