Home | Geboorte en Babyshower versiering

Geboorte en Babyshower versiering

Geboorte en babyshower versiering

Op zoek naar leuke geboorte versiering? Ook dan ben je bij Kidsdouche aan het juiste adres. Naast onze ballenbak en speelgoed hebben we ook diverse versiering in het assortiment. Zo combineer je gemakkelijk een geboorte cadeau als een baby ballenbak met leuke geboorte versiering. Wist je dat geregeld een ballenbak ook al in de kraamtijd als kraam cadeau wordt gegeven? In de eerste maanden staat de ballenbak voornamelijk als decoratie in de babykamer, maar naar verloop van tijd kan je kleintje er ook al in gaan spelen.

Geboorte en babyshower versiering

Op zoek naar leuke geboorte versiering? Ook dan ben je bij Kidsdouche aan het juiste adres. Naast onze ballenbak en speelgoed hebben we ook diverse versiering in het assortiment. Zo combineer je gemakkelijk een geboorte cadeau als een baby ballenbak met leuke geboorte versiering. Wist je dat geregeld een ballenbak ook al in de kraamtijd als kraam cadeau wordt gegeven? In de eerste maanden staat de ballenbak voornamelijk als decoratie in de babykamer, maar naar verloop van tijd kan je kleintje er ook al in gaan spelen.

It’s a boy

Naar leuke blauwe geboorte en babyshower versiering ben je vast op zoek als je zwanger bent van een jongen of als je een babyshower organiseert. Met het olifanten babyshower pakket heb je alle versiering in één keer in huis. Het pakket bevat diverse slingers en versiering om er een echt feest van te maken. Het fijne aan de versiering is dat deze na de babyshower ook kan worden gebruikt als geboorte versiering. De It’s a boy geboorte slinger kan hierdoor lang worden gebruikt. Ook bevat dit versierpakket lampionnen en pompoms, die ook langer meegaan. De babyshower slinger met de olifantjes kan worden aangepast naar enkel ‘’Baby’’, hierdoor kan zelfs deze slinger worden gebruikt als geboorte slinger.

Gebruik de babyshower slinger later als geboorte slinger.

Babyshower cadeau

Een mooie combinatie met het blauwe geboorte versiering pakket is een blauwe ballenbak. De blauwe ballen passen precies bij de blauwe tinten in de versiering én de grijze bak van de ballenbak zorgt voor een goede combinatie met de grijze lampionnen en pompoms in het pakket. Zo krijg je echt één geheel. Wist je dat een ballenbak ook cadeau wordt gegeven tijdens een babyshower? De gasten die aanwezig zijn tijdens de babyshower kunnen eventueel allemaal een deel betalen, waardoor de ballenbak als gezamenlijk babyshower cadeau kan worden gegeven. Leuk voor decoratie in de zwangerschap en kraamtijd, fantastisch voor je kleintje zodra deze wat meer is gegroeid.

It’s a girl

Ben je zwanger van een meisje of organiseer je een babyshower voor iemand die zwanger is van een dochter? Ook dan hebben we de juiste geboorte en babyshower versiering in ons assortiment. Het roze olifantenpakket is hier een goed voorbeeld van. Net als de blauwe variant bevat dit pakket ook een geboorte slinger, een babyshower slinger, diverse pompoms, lampionnen en een OH BABY zilveren ballonnen slinger. De roze babyshower versiering is ook als geboorte versiering te gebruiken, we bemoedigen onze klanten graag om de versiering te hergebruiken.

Geboorte cadeau

De roze versiering is mooi te combineren met een ballenbak roze of een ballenbak velvet roze. De roze tinten in de ballenbak passen goed bij de roze babyshower versiering. Zodra de roze ballenbak als babyshower cadeau of als kraam cadeau wordt gegeven zal deze de eerste maanden een echte eyecatcher zijn in de woon of babykamer. Zodra je meisje groot genoeg is kan er ook mee worden gespeeld. Is het geslacht nog onbekend tijdens de zwangerschap? Ook dan kan een ballenbak al als geboorte of babyshower cadeau worden gegeven. Kies dan voor de ballenbak safari of ballenbak velvet safari. Deze ballenbakken hebben goud, zilver en parelmoer ballen, hierdoor zijn de ballenbakken erg leuk voor zowel jongens als meisjes. De safari ballenbakken passen perfect bij het gouden ‘oh baby’ pakket.

Geboorte versiering

Naast de roze en blauwe babyshower versiering hebben we ook neutrale geboorte versiering in het assortiment. De welcome baby slinger is daar een goed voorbeeld van. De geboorte slinger is gemaakt van jute en heeft een bruine kleur. Hierdoor past de welcome baby slinger in élk interieur en is door het stevige materiaal ook geschikt voor buiten. Let wel op de weersomstandigheden. Haal de geboorte slinger weer naar binnen zodra het regent of hard waait. Zo voorkom je dat deze te snel stuk gaat. De slinger hangt het mooist binnen voor het raam.

Een welcome baby slinger kan jaren mee gaan en ook weer doorgegeven worden binnen de familie of kennis kring voor hergebruik. Bij het gebruik van deze slinger maakt het dan ook niet uit of de baby een jongen of meisje is. Eventueel kan je er een andere It’s a girl of It’s a boy slinger onder of boven hangen zodat iedereen kan zien of jouw baby een jongen of meisje is. Een ander idee is om er roze of blauwe ballonnen omheen te hangen.

Oh baby geboorte versiering

Wil je groots uitpakken met de geboorte versiering? Kies dan voor het ‘oh baby’ pakket. Dit populaire versiering pakket is door de gouden kleur neutraal, waardoor het te gebruiken is als geboorte versiering voor zowel jongens als meisjes. Handig als je van tevoren het geslacht nog niet weet, maar je wel al versiering in huis wilt hebben. Het ‘oh baby’ pakket bevat onder andere de geboorte welcome baby slinger, die perfect past bij de goud/ witte tinten van de rest van de versiering.

Versiering geboorte en babyshower

Kidsdouche levert kwalitatieve versiering voor een mooie prijs. Zo hopen we een glimlach op een ieders gezicht te brengen. We houden van persoonlijk contact en helpen onze klanten graag aan mooie en goede producten. Zodra je een bestelling plaatst wordt deze met de grootste zorg klaargemaakt en opgestuurd. Indien je zowel je geboorte versiering als geboorte cadeau bij ons besteld dan versturen we dit in één keer. Zo heb je alles in één keer in huis en kan jij je verder richten op de geboorte en verzorging van je baby.  Ben je op zoek naar specifieke versiering die niet op onze site staat? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder.

Last minute geboorte versiering nodig? We helpen je graag.

Bestel geboorte versiering

Bestel vandaag al je geboorte versiering bij Kidsdouche en we versturen je bestelling zo snel mogelijk. Indien je besteld voor 15.00 uur op een werkdag dan verzenden we dezelfde dag jouw bestelling nog. In Nederland levert de bezorger meestal de volgende dag het pakket af. Op onze verzendpagina vind je altijd de actuele levertijd. Heb je last minute geboorte versiering of babyshower versiering nodig? Ook dan helpen we je graag. Met onze express levering bezorgen we al jouw versiering nog op dezelfde werkdag. Is jouw baby ’s ochtends geboren? Dan kan je ’s middags je versiering al in huis hebben. Die persoonlijke service en bezorging vinden we bij Kidsdouche belangrijk, want we ontzorgen onze klanten graag.

Staan we binnenkort bij jou op de stoep met leuke geboorte versiering?

6